033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping of veranda is een verlengstuk van uw huis. U vergroot er uw woonruimte mee. Bovendien verlengt u het buitenseizoen met een terrasoverkapping. Al vroeg in het voorjaar zit u er lekker warm en tot ver in het najaar geniet u er warm en droog van het najaarszonnetje.

Uw veranda in verschillende materialen

Een terrasoverkapping bestaat uit een vaste constructie van aluminium of houten. Er is een terrasoverkapping die permanent overdekt is met glas of polycarbonaat. Dit wordt ook wel een veranda genoemd. Bij de semipermanente overkapping is het deel tussen de constructie open. Om u te beschermen tegen de zon, kunt u tussen of boven de constructie een zonwerend doek uitrollen.
De constructie is in verschillende kleuren en stijlen leverbaar en wordt op maat gemaakt voor uw situatie. Het doek is beschikbaar in verschillende kleuren en dessins.

Ons aanbod aan veranda’s en terrasoverkappingen

Zoekt u een vaste veranda of terrasoverkapping voor uw terras? Kies dan voor een van onze terrasoverkappingen van glas of polycarbonaat. Bent u gecharmeerd van een terrasoverkapping van doek, of juist met kantelbare lamellen? Wij leveren diverse stijlvolle oplossingen op het gebied van terrasoverkappingen.

www.weinor.nl