033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Minirolluik

Rolluiken vormen misschien wel de meest veelzijdige en multifunctionele zonwering in ons assortiment. Een rolluik is namelijk veel meer dan zonwering alleen. Rolluiken zijn ook inbraakvertragend, geluidsisolerend en koudewerend. Rolluiken bestaan uit een pakket van lamellen die u omhoog en omlaag kunt doen, de gaatjes tussen de lamellen zorgen voor ventilatie en licht. De lamellen zijn gemaakt van aluminium, kunststof of staal. Ze zijn dubbelwandig met in het midden een schuimlaag. Dat maakt ze extra stabiel en isolerend. De lamellen en de ombouw zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar.

Soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken. Een voorzetrolluik of opbouwrolluik zit tegen de gevel aan. Bij een inbouwrolluik zit er boven het raam in de muur een holle ruimte of een kunststof koof. Hierin rollen de lamellen op. Inbouwrolluiken kunnen alleen toegepast worden bij nieuwbouwwoningen of bij een renovatie. Bij een gecombineerd rolluik zit er een insectenhor of screen verwerkt in het rolluik. Het hor of de screen kunt u apart neerlaten of optrekken.

Voordelen van rolluiken


Bediening

U kunt uw rolluiken handmatig bedienen via een oprolband of slingerstang. Elektrische bediening met een schakelaar of een afstandsbediening is ook mogelijk. Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaan uw rolluiken vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd.


Kenmerk

Warmtewerend
Kouwerend
Geluid
Inbraak
Maatwerk