033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Rolgordijn

Iedereen heeft waarschijnlijk weleens een rolgordijn gehad in zijn leven. Het rolgordijn is al jaren lang een van de meest voorkomende vormen van zonwering. Het concept is simpel: het rolgordijn is een doek dat u via een mechanisme kunt uittrekken en weer oprollen. Rolgordijnen zijn in allerlei kleuren, dessins, structuren en prijsklassen leverbaar.
Naast het welbekende standaardrolgordijn is er nu een aantal sfeervolle alternatieven voror een mooie raamdecoratie. Bij de twin-roller, ook wel de duo blind genoemd, zitten er in één systeem twee gordijnen. Zo kunt u een transparante stof kiezen voor overdag en 's avonds het huis verduisteren met een geïntegreerd tweede rolgordijn. De twin-roller is ook leverbaar als combinatie van een rolgordijn en een plissé gordijn of Duette.
De Twist of Duo, is een rolgordijn dat bestaat uit twee lagen stof die u onafhankelijk van elkaar kunt bewegen. Beide lagen bestaan uit stroken dichte en transparante stof. Hiermee kunt u de zonwering op elk moment van de dag afstemmen op uw wensen.

Voordelen van rolgordijnen


Bediening

Onze Rolgordijnen beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, LiteRise®, Softraise, Nano, slingerstangbediening en kettingspanner.

Download hier de brochure van Luxaflex Rolgordijnen

Download hier de brochure van Luxaflex Twist rolgordijn

Kenmerk

Warmtewerend
Kouwerend
Zonwerend
Verduisterend
Maatwerk