033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie


Projecten

Wonnink Zonwering staat in de markt bekend als projectleverancier. Wij werken veel samen met gebouwbeheerders, architecten en aannemers. We bieden een breed assortiment aan zonwering en oplossingen voor daglichtregeling. Zowel qua esthetiek als qua techniek leveren we een breed spectrum aan producten.

Onze organisatie is specifiek ingericht op het uitvoeren van grote projecten door heel Nederland. Wij leveren en monteren zonwering- en daglichtregeling voor utiliteit-, renovatie- en woningbouwprojecten. We zijn als Sterlid aangesloten bij de brancheorganisatie Romazo en zijn partner van de VMRG. Wonnink Zonwering is VCA-gecertificeerd.

Onze projectleveranciers hebben kennis van en ervaring met het toepassen van installaties bij de meest uiteenlopende gebouwen. Ze kunnen u daarom optimaal adviseren over zonwering en daglichtregeling. Bovendien beschikken ze over adequate ontwerp- en tekenmogelijkheden en kunnen ze hun adviezen met tekeningen ondersteunen. We beschikken over een goed geoutilleerde service- en onderhoudsafdeling die in het hele land service kan verlenen.

Een nieuw jaar een nieuwe projectenwebsite

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Signalen vanuit onze relaties wezen erop dat de site niet beantwoordt aan de behoefte: daar doen we wat mee!


Een selectie van recente projecten vindt u onder “referenties”. Technische details kunt u terug vinden onder de button “downloads”. Deze worden regelmatig aangevuld.

Maar ook ons MVO beleid en de visie op duurzaamheid vindt u terug. Mocht u toch nog iets missen: laat het ons weten!


www.wonninkprojectzonwering.nl