033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Horecaparasol

Uw terras vormt de eerste indruk van uw bedrijf. Een zware, stijlvolle horecaparasol straalt comfort, sfeer en kwaliteit uit. Gastvrijheid met oog voor detail. En uw logo of bedrijfsnaam op het parasoldoek dragen bij aan uw naamsbekendheid. Uw terras wordt een comfortabele en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag ontmoeten.

Voor sommigen is niets zo fijn als op een mooie dag lekker van het zonnetje genieten. Maar de ene dag is de andere niet en de ene klant is de andere niet. De een is dol op zon, de ander zit liever in de schaduw. Onder een parasol zitten uw klanten goed, zowel bij zon als bij een spatje regen. U kunt er voor kiezen een deel van uw terras te overkappen met aansluitende parasols zodat er een groot overdekt terras ontstaat. Naar wens klapt u de parasols in of uit. In combinatie met zijwanden van glas of doek en met heaters kunnen uw gasten zo comfortabel zitten alsof het altijd zomer is.
In de winterperiode kunnen wij uw parasols opslaan in een droge en beveiligde ruimte. We kunnen ze dan naar wens ook meteen reinigen en opnieuw impregneren.

Voordelen van horecaparasols