033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Parasols

Een parasol beschermt op warme dagen heerlijk tegen de felle stralen van de zon. Parasols doen echter veel meer, ze geven sfeer en uitstraling. Met een parasol ziet het terras er bij u thuis of bij een horecagelegenheid knus en gezellig uit. En valt er toevallig een spatje regen? Geen probleem, uw parasol houdt u droog. Welke parasol u ook kiest, met onze parasols bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten.

Tuinparasols

Gaat de zon onder, maar wilt u niet dat er al een einde komt aan die mooie dag, onder het kleurvaste doek blijft de warmte nog lang hangen. En wilt u zéker weten dat u goed zit? Kies dan voor sfeerverlichting; na een stralende dag volgt een stralende avond! Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, kunt u heerlijk blijven genieten van een lange zomerse avond. Onze kwaliteitsparasols zijn leverbaar in hout, aluminium, RVS en staal, ze zijn voorzien van unieke designdoeken en uiteraard zijn ze gemakkelijk te bedienen.

Horecaparasols

Met een professionele horecaparasol kiest u voor uitstraling, sfeer en comfort. Overkap uw terras met parasols en breid hiermee uw terrascapaciteit aanzienlijk uit. Voor elk terras is er een oplossing. Er zijn parasols met middenstaanders in diverse vormen en afmetingen, maar we leveren ook vrijhangende meervoudige parasolsystemen. Deze parasols kunnen we voor u uitvoeren met ledverlichting, infraroodverwarming en zelfs met audio. Terwijl u de parasols indraait kunnen de tafels gewoon blijven staan. Gootsystemen, zijwanden of in hoogte verstelbare terraswanden kunnen het comfort in het voor- en naseizoen nog verder vergroten. U kunt het terrasseizoen bijna eindeloos verlengen.