033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Uitvalscherm

Deze zonwering wordt meestal toegepast bij standaardramen op begane grond of verdieping en valt schuin naar voren. Eén deel van de zijarmen wordt bevestigd aan de gevel of het kozijn, het andere deel zit vast aan het onderkant van het scherm. Als u het scherm inklapt, komen de zijarmen verticaal tegen de gevel, het doek rolt op de doekrol met een afdekkap boven het raam. Het is ook mogelijk het doek op te laten rollen in een cassette zodat het beschermd is tegen weersomstandigheden.

Er zijn drie praktische varianten van deze zonwering.

Voordelen van uitvalschermen

Met een uitvalscherm van Wonnink kiest u voor een praktische en betaalbare zonwering oplossing. Uitvalschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en dessins. Ze houden vooral de hoogstaande zon goed buiten. Wilt u zonwering tegen laagstaande zon? Bestel dan het doek wat langer. Voor plekken waarop het wat harder waait, zijn er extra windvaste systemen leverbaar. Naast de standaarddoeken zijn er ook doeken die geschikt zijn als regenwering.

Bediening

U kunt uw zonwering elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. Handmatige bediening via een handslinger is ook mogelijk. Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaat uw zonwering vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd.


Kenmerk

Warmtewerend
Zonwerend
Maatwerk