033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Screen

Als u om u heen kijkt, ziet u steeds meer screens, en dat is niet voor niets. Voor bijna elke situatie is een screen de geschikte zonwering. Voor elke situatie is een geschikte screen.Naast basisscreens zijn er bijvoorbeeld windvaste screens, verduisteringsscreens en ritsscreens. Ritsscreens hebben een ritsgeleiding waardoor het doek vastzit aan de zijkant. De wind krijgt er geen vat op en er komt geen hinderlijk zonlicht door kieren aan de zijkant. Door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en door de borstel in de onderlijst, kan het ritsscreen ook dienst doen als hor.


Voordelen van screens


Screenvent

Een screenvent is een screen die geïntegreerd wordt in een tochtvrij ventilatierooster. Het wordt tijdens de bouw van het pand aangebracht. De screenvent is leverbaar in een windvaste uitvoering.


Bediening

Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaat de screen vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd. U kunt uw screens ook elektrisch bedienen; met een schakelaar of een afstandsbediening. Handmatige bediening via een handslinger of een oprolband, is ook mogelijk.

Kenmerk

Warmtewerend
Zonwerend
Verduisterend
Maatwerk