033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Markies

De markies is een halfronde zonwering die aan de zijkanten gesloten is. Het frame en de kap kunnen van hout of aluminium zijn. Het doek is in vele kleuren en dessins leverbaar. U kunt zelfs kiezen voor een opdruk met tekst. Handig als u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op uw markies wil hebben.

Markiezen horen tot de oudste typen zonwering en hebben een klassieke romantische uitstraling. Er zijn verschillende modellen:

Voordelen van markiezen

De markiezen van Wonnink zonwering hebben een klassieke uitstraling maar zijn gemaakt van moderne materialen en zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk. De doeken zijn kleurecht en water- en vuilafstotend. Door de gesloten zijkanten heeft u geen last van zijdelingse lichtinval. De halfronde vorm zorgt ervoor dat zowel de hoogstaande als de laaghangende zon geweerd wordt. Markiezen zijn behoorlijk windvast. Doordat de zijkant van het zonnescherm dicht is, kan de wind niet zo makkelijk onder de zonwering komen. Het doek is waterafstotend, bij een onverwacht buitje kunt u de markies dus gerust uitgeklapt laten.

Bediening

U kunt uw zonwering handmatig bedienen via een oprolband of koord. Een elektrische bediening met een schakelaar of een afstandsbediening is ook mogelijk. Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaat uw zonwering vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd.

Kenmerk

Warmtewerend
Zonwerend
Maatwerk