033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn eigenlijk net als de jaloezieën die u kent van binnen, maar nu zijn ze steviger en daardoor geschikt voor buiten zonwering. Ze bestaan uit horizontale lamellen van aluminium die u kunt optrekken en neerlaten tot de hoogte die u wilt. Door de lamellen te kantelen kunt u regelen hoeveel licht er binnenvalt. Deze zonwering is vanuit Amersfoort leverbaar in verschillende maten, kleuren, lamelbreedtes en lamelvormen. Omdat deze zonwering gemaakt is van aluminium, geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Voordelen van een buitenjaloezie van Wonnink


Bediening

U kunt uw buitenjaloezieën elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. Ook handmatige bediening vanaf binnen is mogelijk, net als bediening via een draaistang. Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaat uw jaloezie vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd.

Veranda zonwering

Met veranda- of serre zonwering regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. De zonwering wordt aan de buitenkant boven uw serre, veranda of terrasoverkapping geplaatst. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm en heeft u ook geen last van de laaghangende winterzon. De veranda zonwering of serre zonwering, wordt over het dak van de veranda getrokken. Door een onzichtbare veer zit het doek altijd strak gespannen, ook als het hard waait. Doordat er wat ruimte zit tussen de zonwering en het het glas, kan de lucht er goed onder circuleren en blijft het binnen koel.


Voordelen van veranda zonwering


Bediening

U kunt uw veranda zonwering elektrisch bedienen met een schakelaar of een afstandsbediening. Met een zon- en windautomaat of met een tijdklok gaat uw zonnescherm vanzelf omhoog of omlaag, afhankelijk van de weersomstandigheden of de ingestelde tijd. Heeft u meerdere schermen, dan kunt u die ook los van elkaar bedienen.


Kenmerk

Warmtewerend
Zonwerend
Verduisterend
Maatwerk