033 480 22 44
info@wonnink.nl
Veelgestelde vragen

Bezoek nu onze showroom

Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort (routekaart) Showroom impressie

Meer informatie

Besturing van Wonnink zonwering

Er zijn tegenwoordig bijna ontelbaar veel mogelijkheden voor optimale veiligheid, vrijheid en comfort in en om uw huis. Wist u dat u allerlei systemen in uw huis automatisch en op afstand kunt bedienen?

Home motion

Met Home Motion, ofwel huisautomatisering, bedient u heel eenvoudig uw binnen zonwering, buiten zonwering, dakramen, garagedeuren, raamdecoratie en gordijnen, rolluiken, screens, terrasschermen, tuinpoorten en verlichting. Dat kan met een afstandsbediening, maar ook met uw smartphone of tablet. Stelt u een zogeheten scenario in, dan verandert u de omstandigheden in uw huis met een druk op de knop. Met het scenario ‘naar bed’ bijvoorbeeld kunt u alle verlichting uitschakelen, alle ramen en deuren sluiten en de rolluiken naar beneden doen. Gemak dient de mens!

Zon- en windsensor

Over uw zonwering hoeft u zich ook al geen zorgen meer te maken als u even een boodschapje gaat doen. Een zon- en windsensor helpt u in de gaten te houden of het weer niet omslaat. Komt er een zomerbuitje terwijl u even weg bent? Geen nood, uw zonnescherm gaat automatisch omhoog. Steekt de wind op? Geen zorgen, de sensor vangt het op en zorgt dat het zonnescherm binnengehaald wordt. Blijven de weersomstandigheden ongewijzigd? Prima, dan blijft uw scherm naar beneden en is het lekker koel in huis.

Alarmsysteem

Met een alarmsysteem beveiligt u uw pand tegen ongewenst bezoek. Dat is niets nieuws. Maar de moderne alarmsystemen zijn op afstand bedienbaar én kunnen samenwerken met uw andere huisautomatisering. Dát is wel nieuw en het biedt een wereld aan mogelijkheden.